Over ons

Over ons

W-Tec is een jong en ervaren bedrijf dat in Nederland is gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van technische eenheden voor motorfietsombouwen en motosporten.
Op een innovatieve manier en met behulp van technologieën als: 3D CAD/CAM Engineering, CNC machines, Lasersnijden, Robot machines en ongeveer 18 hooggekwalificeerde werknemers worden volledige motorfiets ombouwen ontwikkeld en gefabriceerd.
EML is één van de merken dat W-Tec onder haar hoede heeft. Al meer dan 30 jaar is EML marktleider in zijspan productie. De zijspan combinaties worden met behulp van eigen middelen ontwikkeld, getest en gebouwd. Met als uitgangspunt “Levering van kwaliteit”

Alle motorfietsmodellen, dat EML of W-Tec ombouwt krijgen een een uitvoerige wijziging. Denk daarbij aan het ontwikkelen, testen en fabriceren van wielen, voorvorken, schokbrekers, remsystemen, stuurdempers en achterwiel ophangsystemen. Waarbij elke product speciaal aangepast wordt voor het type motorfiets.
Deze wijzigingen waarborgen een hoger niveau van veiligheid en kwaliteit van de wegligging. Met als doel betere stabiliteit en remprestaties.
Al onze producten worden getest op sterkte (ook de motorfiets) bij het Duitse TÜV, zodat een hoog veiligheidsniveau gewaarborgd wordt van elk voertuig (ombouw) dat wij leveren.

Met 3600 m2 fabriek en 18 hooggekwalificeerde werknemers heeft W-Tec/EML een productiecapaciteit van ongeveer 7 eenheden per week.
Met een dealer netwerk in West Europa, de V.S. en Japan leveren wij onze producten over de hele wereld.
Geïnteresseerd of een vraag, neem contact op met een van onze locale dealers. Zij zijn uw aanspreekpunt voor reserve onderdelen, advies en het leveren van een goede service.

W-Tec Racing